Wat is Orthomoleculaire Geneeskunde.....?

Orthomolecular Geneeskunde

Orthomoleculair komt van het woord ‘ortho’ wat optimaal betekend. Om precies te zijn de optimale balans tussen vitamines en mineralen. Door gebruik te maken van natuurlijke supplementen en het onder de loep nemen van jouw voeding is het mogelijk om de optimale balans te vinden in jouw lichaam door zelfheling. Binnen de orthomoleculaire geneeskunde is het essentieel om een positieve benadering te volgen om een optimale gezondheid te krijgen. Hierbij zorgen wij dat alle cellen in uw lichaam de noodzakelijke voeding en de benodigde vitamines, mineralen en sporenelementen zal ontvangen.

Jouw lichaam is een orkest

Zoals eerder benoemd kan jij jouw lichaam zien als een orkest. Een orkest bestaat uit een grote verscheidenheid van instrumenten. Als één van de belangrijke instrumenten niet aanwezig is heeft dit een grote impact op het totale geluid. Dit kan bijvoorbeeld komen als een viool niet aanwezig is, hierdoor zullen de Bas en de Chello niet goed tot hun recht komen.
Ons lichaam werkt hetzelfde als een orkest. Als een deel van de biochemie niet naar behoren functioneert dan zal het hele lichaam niet in staat zijn om voluit te presteren en dit zal een negatieve uiting hebben op het biochemische proces in jouw lichaam.

 

Voor vragen neem dan gerust contact met ons op

Dit formulier vraagt u om uw naam en e-mailadres zodat wij met u kunnen communiceren