Meet Jo Black...

Mij Verhaal

Hallo allemaal, mijn naam is Jo Black de eigenaresse en tevens therapeut van; All Round Balance. Ik ben geboren en getogen in Hamilton te Nieuw-Zeeland. Toen ik 21 werd besloot ik het veilige nest te verlaten en de wijde wereld in te trekken opzoek naar nieuwe avonturen. Na 12 jaar in Engeland te hebben gewoond maakte ik, in 2012, de oversteek naar Nederland (Vianen) waar ik sindsdien woon, samen met mijn puberende zoon.

 

Mijn verhaal begint met mijn eigen gezondheidsproblemen rond mijn 18de levensjaar. Op dat moment werd ik zo ziek dat ik niet meer instaat was om te werken, sporten of een normaal leven te leiden en besloot op zoek te gaan naar een alternatieve therapeut die mij zou kunnen begeleiden om alles weer op een rijtje te krijgen. Na enige tijd zoeken raakte ik in contact met een natuurgeneeskundige in Hamilton (N-Z). en na maanden holistische therapie gevolgd te hebben begon ik weer grip op mijn leven te krijgen en vond ik de ‘oude ik’ terug. Maar daar stopt het verhaal niet… 33 jaar na het volgen van holistische therapie en genezen van de initiële ziekte bleef ik last houden van terugkerende symptomen. Deze waren nooit meer zo hevig als eerder maar toch bleven ze terugkomen. Ik ben er pas onlangs achter gekomen, met behulp van holistische therapie en testen (lees: bloedtesten) dat de symptomen die zolang terugkeerde, overblijfselen waren van EBV (Epstein-Barr virus) Deze ziekte is altijd in slapende vorm aanwezig gebleven in mijn immuunsysteem en telkens als mijn weerstaand laag was en dus niet in staat om terug te vechten, nam het virus mijn
lichaam weer over. Gelukkig ben ik nu behandeld middels homeopathische remedie en is het virus compleet verbannen uit mijn lichaam.

 De alternatieve route

Ongeveer 8 jaar geleden besloot ik om naar mijn plaatselijke huisarts te gaan om antwoorden te krijgen over mijn      gezondheidsproblemen. Na verscheidene bloedtesten en reguliere testen werd mij verteld: “het zit waarschijnlijk tussen uw oren” U kunt  zich voorstellen dat dit alles behalve het gewenste antwoord was. Dus besloot ik terug te gaan naar de alternatieve oplossing. In 2016 besloot ik mijn stoute schoenen aan te trekken en terug te duiken in de schoolboeken. Tijdens mijn werk in de sport- en gezondheidsbranche (17 jaar) en het zien van mensen die door het stof gaan om lichamelijk gezond te worden maar niet kunnen realiseren. Dit omdat zij hun lichaam niet als één geheel zien, zij waarschijnlijk nooit het gewenste resultaat zullen behalen in hun zoektocht naar het optimale lichaam en gezondheid. In 2016 heb ik mijn MBK diploma behaald gevolgd door Orthomoleculaire therapie in 2017 en holistische therapie in 2019. De laatste twee zijn totaal verschillende studies die perfect op elkaar aansluiten. Door de kennis van alle studies te combineren ben ik nu niet alleen in staat om alle symptomen van de ziektes te begrijpen en te behandelen maar ook in staat om de bron van onbalans te herleiden en herstellen. Ik richtte mijn eigen bedrijf op in 2019 met de intentie om mensen te helpen hun balans in het leven terug te laten vinden zonder radicale veranderingen te maken maar juist kleine dagelijkse routines aan te passen.

 Mijn Passie

Als holistisch orthomoleculair therapeut ben ik in staat mijn passie te delen en mensen te helpen een balans te vinden in hun lichaam geest en ziel.

 

Laat een ziekte je leven niet veranderen ... blijf een stap voor.
Leer naar je lichaam te luisteren, het schreeuwt niet voor niks!

 

Voor vragen neem dan gerust contact met ons op

Dit formulier vraagt u om uw naam en e-mailadres zodat wij met u kunnen communiceren