Er zijn zoveel manieren om in contact te komen met je intuïtie en je innerlijke stem. Een van de meest fascinerende en inspirerende manieren is om het ‘Levensboompaden’ te gebruiken.

Dit systeem is een combinatie van een set van 66 kaarten om te lezen, 66 natuurlijke remedies die het proces versterken en ook 66 visualisatie oefeningen. Alle opties kunnen samen of apart worden gebruikt en in combinatie met elke andere methode die ik in mijn praktijk gebruik.

Dit systeem is gebaseerd op de kennis van Kabbalah. Dit systeem geeft je de handvatten om beter contact met jezelf te maken en helpt je meer richting en innerlijke rust te vinden. Soms in ons leven bevinden we ons in allerlei situaties, ontmoeten we mensen en voordat we het weten, vinden we onszelf te druk om aandacht te schenken aan ons eigen lichaam. Wanneer dit gebeurt, merken we dat we uit balans zijn, of dat nu in een mentale of fysieke vorm is. Een andere keer ontmoeten we mensen, horen we iets of zien we iets en realiseren we ons dat we door die ervaring in staat zijn om als persoon te leren en te groeien. Heb je ooit aan een vriend gedacht en die persoon belt of stuur een bericht! Deze situaties gebeuren niet zomaar per ongeluk, het gebeurt door synchroniciteit, een ongelooflijke natuurwet in het universum die ervoor zorgt dat we op het juiste moment in contact komen met spirituele leringen, precies wanneer we het nodig hebben. We besteden niet altijd aandacht aan deze lessen, vooral als we het te druk hebben in ons dagelijks leven, in welk geval ze de cirkel rond maken en weer terugkomen als de tijd rijp is.

Hoe werkt het lezen van een kaart? Er zijn verschillende manieren, een daarvan is om een ​​kaart te trekken om een ​​mogelijke vraag te beantwoorden. Waar het antwoord vandaan komt, is niet belangrijk, de wet van synchroniciteit zorgt ervoor dat het juiste antwoord op het juiste moment naar voren komt om u een beter inzicht te geven in uw reis. U kunt ook om een ​​kaart vragen die u op dat moment nodig heeft.

Er zijn ook de volgende lezingen mogelijk:

3 kaarten Lezen - Verleden - Heden - Toekomst

Diamond Reading– Deze lezing kan worden gebruikt als u een beknopte uitleg wilt hebben met betrekking tot een bepaalde situatie of stemming

Relationeel lezen - Wordt gebruikt als u duidelijkheid wilt krijgen over een situatie, een relatie met een andere persoon

Driehoekige lezing - Geschikt als u de nadruk wilt leggen op de saboteurs die je dwars zitten en die je ervan weerhouden je situatie op te lossen

Tree of Life - De meest uitgebreide van alle metingen. Deze lezing kan worden gebruikt voor een bepaalde situatie of probleem, vooral als u er vanuit alle richtingen naar wilt kijken om verder te gaan en een definitieve oplossing te ontdekken.

 

Al deze metingen kunnen worden ondersteund door de 66 natuurlijke remedies en/of visualisatie oefeningen. Het Levensboompaden is ook zeer effectief om te combineren met de andere methoden die ik in mijn praktijk gebruik om u te helpen een meer evenwicht, vrij en gezond leven te bereiken.

 

Als dit iets in je triggert, neem dan de tijd om te luisteren naar wat je lichaam je vertelt.

 

Alles gebeurt met een reden!